A Ten Technic Kft. a Tensi vállalatcsoport tagjaként 1995-ben jött létre, alapfilozófiája a kezdetek óta változatlan: megbízható, minőségi szolgáltatást nyújt az irodatechnika és az informatika területén.

A teljes körű irodaautomatizálás a világmárkák forgalmazása mellett azok szervizelését, karbantartását is jelenti. Szervizünk nem csupán a nálunk vásárolt készülékek javítását vállalja, új ügyfeleink részére rendkívül kedvező feltételekkel ajánljuk szervizcsomagjainkat. Ezek közül az igénybevételtől függően választhatja ki Ön cége számára a legmegfelelőbbet. Kínálatunkat az irodabútor-forgalmazás, irodák komplett berendezésének számítógépes tervezése, telefon-alközpontok telepítése és az irodaszer-értékesítés teszik teljessé.

Informatikai kínálatunkat a világ vezető számítástechnikai termékei, egyedi igények szerint összeállított számítógép-konfigurációk, hálózatépítés, aktív eszközök forgalmazása valamint 24 órás rendszerfelügyelet alkotja.

Az általunk forgalmazott termékek minőségét beszállítóink gondos kiválasztása biztosítja: pl. Canon, IBM, Hewlett-Packard/Compaq, Lexmark, DELL, Epson, Cisco, 3COM, Microsoft, Casio, Panasonic, NEC, Alcatel, Bosch, IDEAL, RENZ, Philips, Herlitz, Esselte, Durable. 

Köszönjük, hogy sorainkat végigolvasta, s bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önt.

 

 

Partnereink